Babytoplijsten

Alles voor de baby en meer

Babytoplijsten
Tips

De leukste tips voor jouw babyshower

De baby is on it’s way. Een leuk moment, maar ook een stressvol moment. Een baby krijgen doe je (gelukkig) niet iedere dag. Er zijn zoveel dingen die geregeld moeten worden, en dan is er ook nog die verdraaide babyshower. In deze blog helpen wij jou graag een handje door je tips te geven voor een geslaagde babyshower. Gewoon een leuke babyshower, waar jij en je vriendinnen met een glimlach op terugkijken. Uiteraard zullen hier ook een beetje de standaard dingen in naar voren komen, maar dat moet je ons maar vergeven. Dus zonder verder gedoe, hierbij een aantal tips voor jouw volgende geslaagde babyshower.

Babyshower tip #1: De taart

Een graag geziene gast op de babyshowers is natuurlijk de bekende taart. De taart die iedereen wel kent, met de leuke gekleurde binnenkant. Het is normaal een reveal taart en dat zouden wij ook graag zo houden. Kies er dus voor om pas bij je babyshower het geslacht van je nieuwe kindje te onthullen, hoewel de cadeautjes dan misschien een beetje tegenvallen, omdat ze niet weten wat ze voor jou en je kindje moeten kopen, is het moment van onthullen veel leuker. Er kan daarnaast dan ook niets meer mis gaan tijdens de zwangerschap dus extra leuk voor jou en je vriendinnen. Het leukste aan een babyshower is natuurlijk het vieren van de kleine.

Babyshower tip #2 maak een online lijstje

Niets is zo vervelend als twee keer hetzelfde cadeau krijgen of iets krijgen wat je eigenlijk helemaal niet wilt Het makkelijkst is het dan om een lijstje te maken. Dit lijstje deel je bijvoorbeeld met het versturen van de uitnodiging. Zo zijn er geen zeurende vriendinnen die maar steeds willen weten wat ze moeten kopen en krijg je altijd wat je wilt. Kies er wel voor om een website te gebruiken waarbij je vriendinnen anoniem kunnen afstrepen wat ze kopen of maak een groepsapp aan voor je vriendinnen. Zo kunnen ze onderling bepalen wat ze voor je gaan kopen en is het altijd een succes.

Babyshower tip #3 een high tea

Lekker kletsen met je vriendinnen over de baby is natuurlijk hartstikke leuk, maar jouw leven staat al maanden in het teken van de baby. Misschien is het ook wel leuk om het even over iets anders te kunnen hebben. Regel daarom een high tea. Lekker ongedwongen eten en drinken met je vriendinnen en kletsen over van alles. Is er even niets om over te praten? Dan kan het gewoon over de high tea gaan. Zo zorg je ervoor dat er geen ongemakkelijke stiltes vallen en het bovendien erg gezellig is. En wat is er nu leuker dan lekker snoepen tijdens je zwangerschap? Het moment dat het in ieder geval mag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *